Μενού
zoopla
  • Α-
  • Α+

Μια «κοκαλιάρικη» μονοκατοικία σε ένα δρόμο του ανατολικού Λονδίνου βγήκε προς πώληση έναντι 400.000 λιρών. Είναι τόσο στενό επειδή χτίστηκε σε σημείο που κάποτε ήταν ένα απλό γκαράζ

Πλέον πρόκειται για ένα τριώροφο σπίτι με δύο υπνοδωμάτια, ενώ ένα δικαστήριο τον περασμένο Νοέμβριο έκρινε ότι η ιδιοκτησία θα μπορούσε να πουληθεί από 2.500 λίρες καθώς ο ιδιοκτήτης θεωρήθηκε αγνοούμενος.  

Η είσοδος του σπιτιού είναι ένας φράχτης με γκρι μπροστινή πόρτα. Μπαίνοντας μέσα οι απότομες ξύλινες σκάλες οδηγούν στον πρώτο όροφο, ο οποίος περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο με ένα πλατύσκαλο γεμάτο με ντουλάπα και ένα μικρό μπάνιο. Ο δεύτερος όροφος έχει ένα ελαφρώς μεγαλύτερο μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο παρόμοιου μεγέθους.

Σύμφωνα με την ανώτερη διαπραγματευτή πωλήσεων στο πρακτορείο Bairstow Eves, αναμένεται να υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον από άτομα που θέλουν να αγοράσουν το σπίτι για ενοικιάσεις αλλά και από ζευγάρια που ψάχνουν κάποιο διαμέρισμα.  

Το γεγονός ότι το σπίτι είναι πολύ στενό δεν αποκλείει απαραίτητα την υψηλή τιμή πώλησης του.

Ένα σπίτι πλάτους τριών μέτρων στο Hackney βγήκε στην αγορά για 1,3 εκατομμύρια λίρες πέρυσι, ενώ ένα πανύψηλο σπίτι με γυάλινη πρόσοψη στο Clerkenwell ήταν προς πώληση για 2 εκατομμύρια παρόλο που είχε μικρή διάμετρο.

Δείτε αναλυτικά το σπίτι στο Zoopla

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.