Στην Αθήνα μεταβαίνει ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Μαρκ Ρούτε την Τρίτη 26 Νοεμβρίου. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Συμμαχίας ο Μαρκ Ρούτε θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Υπουργό Άμυνας, κ. Νικόλαο Δένδια.
Τη Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2024, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ θα ταξιδέψει στην Άγκυρα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΝΑΤΟ, ο ΓΓ της βορειοτλαντικής Συμμαχίας θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, τον Υπουργό Εξωτερικών Χακάν Φιντάν και τον Υπουργό Άμυνας Γιασάρ Γκιουλέρ.
Επίσης, ο Μαρκ Ρούτε θα συνομιλήσει με εκπροσώπους της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας και θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις των τουρκικών βιομηχανιών εναέριου χώρου (TUSAŞ). Θα καταθέσει, επίσης, στεφάνι στο Μαυσωλείο του Ατατούρκ.
- Τραγωδία στην Ψάθα: Ποιο ήταν το μοιραίο λάθος που οδήγησε στη σύγκρουση των δύο ελικοπτέρων
- Ναταλία Γερμανού: Οι αλλαγές στο «Καλύτερα δε γίνεται» και τα σενάρια που διαψεύδονται
- Ο τραγικός θάνατος του μεγάλου ρεμπέτη Γιάννη Παπαϊωάννου
- Θρίλερ στη Σύμη: Ιστιοπλοϊκό εντοπίστηκε να πλέει ακυβέρνητο -5 αγνοούμενοι και 3 ναυαγοί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.