Αναστάτωση κατά τις προετοιμασίες υποδοχής του βασιλιά Καρολου στην Ουάσινγκτον.
Την Παρασκευή, εκατοντάδες εθνικές σημαίες βρετανικές και αμερικανικές τοποθετήθηκαν σε όλη την πρωτεύουσα για να υποδεχθούν τον μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου. Ωστόσο, ανάμεσά τους βρέθηκαν κατά λάθος και 15 αυστραλιανές σημαίες!
Φωτογραφίες δείχνουν αυστραλιανές σημαίες να κοσμούν μαύρους φανοστάτες κοντά στον Λευκό Οίκο και στο κτίριο Eisenhower Executive Office.
Η Περιφέρεια της Κολούμπια τοποθέτησε τις αυστραλιανές σημαίες κοντά στον Λευκό Οίκο ενόψει της επίσημης επίσκεψης του Βασιλιά, αλλά το λάθος διορθώθηκε γρήγορα, δήλωσε αξιωματούχος του Υπουργείου Μεταφορών της Ουάσινγκτον καθώς έσπευσαν να τις αντικαταστήσουν.
Το περιστατικό προκάλεσε έντονα σχόλια στο διαδίκτυο, με πολλούς χρήστες να σατιρίζουν το μπέρδεμα προτείνοντας να προσθέσουν και σημαίες του Καναδά και της Νέας Ζηλανδίας.
Ο βασιλιάς Κάρολος αναμένεται να φτάσει στις ΗΠΑ τη Δευτέρα για τετραήμερη επίσημη επίσκεψη, με αφορμή την 250ή επέτειο από την υπογραφή της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας. Μαζί με τη σύζυγό του, βασίλισσα Καμίλα, θα επισκεφθούν την Ουάσινγκτον, τη Νέα Υόρκη και τη Βιρτζίνια.
- Επίθεση Παπαδόπουλου σε Λέκκα για την οσμή στην Αττική: «Θρυμματίστηκε κάθε έννοια επιστημοσύνης»
- Γεωργιάδης για Τσίπρα: «Το rebranding του αιώνα - Ο άνθρωπος είναι Μακιαβέλι»
- Αν έχετε κάποιο από αυτά τα επίθετα, ίσως είστε απόγονοι γαλαζοαίματων: Η ευρωπαϊκή «βασιλική» λίστα
- «Κάποιες έχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες και δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους» - Η σπόντα Λιάγκα για Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.