Μενού
aek-ntinamo
Το ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή της ΑΕΚ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας (14/8) η αποστολή της ΑΕΚ στο Ζάγκρεμπ, μετά τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή

Τα μέτρα ασφαλείας κατά την άφιξη της «κιτρινόμαυρης» αποστολής στο Ζάγκρεμπ, για τον αυριανό (15/8, 21:00) αγώνα με την Ντιναμό, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού του Champions League, ήταν πολύ αυστηρά.

Μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή που οδήγησε στην αναβολή του αγώνα στην OPAP Arena, από την πρώτη στιγμή που πάτησε στο Ζάγκρεμπ η αποστολή της Ένωσης, η κροατική αστυνομία ήταν παντού, συνοδεύοντάς την ως το ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει.

aek-ntinamo

Με την άφιξη της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο, δύο πούλμαν παρέλαβαν τα μέλη της από την πίστα του αεροδρομίου (από το cargo και όχι από την κεντρική εγκατάσταση).

aek-ntinamo

Συνοδευόμενα από πλήθος αστυνομικών και με αποκλεισμένους όλους τους δρόμους, τα δύο λεωφορεία κινήθηκαν χωρίς καμία στάση προς το ξενοδοχείο όπου θα καταλύσουν οι «κιτρινόμαυροι».

aek-ntinamo

Εκεί υπάρχει επίσης ισχυρή αστυνομική δύναμη και προς το παρόν όλα κυλούν ήσυχα και χωρίς προβλήματα ενόψει της συνέντευξης Τύπου και της προπόνησης της ΑΕΚ που θα γίνει το απόγευμα στο «Μάξιμιρ».

aek-ntinamo

«Θα παίξουμε για την ιστορία της ΑΕΚ και την οικογένεια του Μιχάλη»

Λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας από την Αθήνα, ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 τονίζοντας ότι η Ένωση θα παίξει για την ιστορία της αλλά και για την οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή. Σε ερώτηση για το αν είναι έτοιμος για τον αγώνα: «Είμαστε πάντα έτοιμοι».

Για το αν φοβάται νέο κύκλο επεισοδίων: «Εμείς πηγαίνουμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Εγώ είμαι 30 χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου και το ποδόσφαιρο είναι μία γιορτή. Αισθάνθηκα πάρα πολύ μεγάλη λύπη με αυτό που συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα. Θα πάμε να παίξουμε για την ιστορία της ΑΕΚ και για την οικογένεια του παιδιού που έχασε τη ζωή του».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA