Δύο άνθρωποι έχασαν σήμερα τη ζωή τους και άλλοι δύο αγνοούνται στην πόλη-θέρετρο Γκαπιόνγκ της Νότιας Κορέας έπειτα από κατολίσθηση που καταπλάκωσε σπίτια, ενώ και οχήματα παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά των πλημμυρών που προκάλεσαν οι σφοδρές βροχοπτώσεις που σημειώνονται για τέταρτη ημέρα στη χώρα.
Με τις νέες αυτές απώλειες, ο συνολικός αριθμός των νεκρών αυξάνεται στους 14 και των αγνοουμένων στους 12 από την Τετάρτη που άρχισαν οι καταρρακτώδεις βροχές, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Οι βροχοπτώσεις είναι πιθανό να σταματήσουν σήμερα και να ακολουθηθούν από κύμα καύσωνα, σύμφωνα με σημερινή πρόβλεψη της κυβερνητικής μετεωρολογικής υπηρεσίας της χώρας.
Οι σφοδρές βροχοπτώσεις, οι οποίες είχαν σαρώσει προηγουμένως νότια τμήματα της Νότιας Κορέας, μετακινήθηκαν βόρεια στη διάρκεια της νύχτας, πρόσθεσε η υπηρεσία αυτή.
- Εβίτα Αγαΐτση: «Η καούκα ξυρίστηκε, παιδιά, είναι τρίχες» - Η μάχη της γνωστής ηθοποιού με τον καρκίνο
- «Μου γνώρισε τον σύζυγό μου»: 5 επώνυμες Ελληνίδες που τις έκαναν προξενιό
- Σοφία Βεργκάρα: Η συνάντηση με τον Αντώνη Ρέμο στη Μύκονο που τράβηξε τα βλέμματα
- Ιωάννα Τούνη: Η αμήχανη στιγμή που τη ρωτάνε για τη Ρία Ελληνίδου - Τι απάντησε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.