Ένα ατυχές μα ταυτόχρονα αστείο περιστατικό είχε ο Μπόρις Τζόνσον κατά την περιήγησή του, μαζί με την οικογένειά του, σε πάρκο άγριας ζωής όπου μία στρουθοκάμηλος… τον δάγκωσε.
Συγκεκριμένα, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας βρισκόταν στο αυτοκίνητό του με τη σύζυγό του, Κάρι Τζόνσον, και τον 4χρονο γιο του, Γουίλφρεντ, μία στρουθοκάμηλος πλησίασε το όχημα, πέρασε το κεφάλι της από το παράθυρο του αυτοκινήτου και δάγκωσε τον Τζόνσον.
Αυτόματα ο Μπόρις Τζόνσον πετάχτηκε προς τα πίσω ενώ ο 4χρονος γιος του που στεκόταν δίπλα του, γέλασε.
Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο από την Κάρι Τζόνσον, η οποία και το ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «Πολύ αστείο για να μην κοινοποιηθεί».
- LIVE από τη Μέση Ανατολή: Εισβολή του Ισραήλ στον νότιο Λίβανο - Επιθέσεις με drones από το Ιράν
- Εγκλωβισμένος στο Ομάν ο γιος του Αντώνη Γούναρη: «Δεν υπάρχει πρεσβεία»
- Γιατί η Ελλάδα επιλέγει την Κάρπαθο για ανάπτυξη συστοιχίας Patriot - Η στρατηγική σημασία για το Αιγαίο
- Πόσα καταφύγια έχει η Ελλάδα: Πού βρίσκονται σε Αθήνα και Πειραιά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.