Το Ιράκ, η Ιταλία και Τουρκία υπέγραψαν συμφωνία για την κατασκευή υποθαλάσσιου πετρελαϊκού αγωγού.
Το υπουργείο Πετρελαίου του Ιράκ ανακοίνωσε σήμερα (13/4) το deal αναφορικά με πετρελαϊκές εξαγωγές μέσω των νότιων λιμανιών της χώρας.
Η συμφωνία θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με την ιταλική εταιρία υπεράκτιων κατασκευών Micoperi και την τουρκική Esta, για τον αγωγό που θα έχει μεταφορική ικανότητα 2,4 εκατομμυρίων βαρελιών την ημέρα.
Να σημειωθεί πάντως ότι περισσότερες λεπτομέρειες για τον προορισμό των εξαγωγών πετρελαίου δεν έγιναν γνωστές.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.