Σε συναγερμό βρίσκονται οι Αρχές στο Παρίσι, ενώ αυτή την ώρα, το ανάκτορο των Βερσαλλιών εκκενώνεται, όπως μετέδωσε το δίκτυο BFMTV, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.
Η απόφαση ελήφθη μετά από απειλή για βόμβα, ενώ η υπηρεσία πυροτεχνουργών βρίσκεται ήδη καθ' οδόν. Το τμήμα επικοινωνίας του μουσείου έκανε λόγο σε ανακοίνωσή του στο X ότι η εκκένωση γίνεται για «λόγους ασφαλείας».
Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, οι χώροι του των Βερσαλλιών είχαν εκκενωθεί ξανά λόγω απειλής για βόμβα.
- Το «ημερολόγιο εισβολής» του λαγοκέφαλου στην Ελλάδα: Χάρτης με τις περιοχές όπου εντοπίζεται
- Πόδια παρουσιαστριών και «μήπως έχουμε ίδιο γκόμενο»: Βρήκαμε τις 8 πιο περίεργες ομάδες του Facebook
- Ειρήνη Μουρτζούκου: «Απολάμβανε να σκοτώνει» - Κόλαφος η εισαγγελική πρόταση για τους τρεις φόνους παιδιών
- Η «καταραμένη» λίμνη Λάνιερ που καταπίνει ανθρώπους χτύπησε ξανά: Μυστηριώδης θάνατος 21χρονου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.