Ένας άντρας στις ΗΠΑ ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως «παραληρηματικός συνωμοσιολόγος» ξυλοκόπησε τον πατέρα του μέχρι θανάτου, όταν έμαθε ότι έκανε ένα εμβόλιο, το οποίο δεν ενέκρινε.
Σύμφωνα με τη Ny Post, ο άντρας είναι 44 ετών και ονομάζεται Brian McGann Jr. Πιστεύεται ότι σκότωσε τον πατέρα του ενώ μιλούσε στο κινητό με μια οικογενειακή φίλη, την περασμένη Κυριακή (4/2).
Η γυναίκα υποστήριξε ότι άκουσε τον πατέρα του 44χρονου που ούρλιαζε και μουρμούρησε «είναι κάτω από το πόδι μου», να λέει «σταμάτα, με σκοτώνεις» κατά τη διάρκεια ενός καυγά.
Ο άτυχος πατέρας βρέθηκε νεκρός με τα ρούχα του γεμάτα αίματα.
Ο γιος βρίσκεται υπό κράτηση και κατηγορείται για φόνο πρώτου βαθμού.
- «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μου έδωσε πουρμπουάρ 5.000 δραχμές»: Ο κ. Μιχάλης αφήνει την εστίαση μετά από 46 χρόνια
- Πέθανε o ραδιοφωνικός παραγωγός Βασίλης Πετράκης από τον Αλμυρό Μαγνησίας
- Καιρός: «Φούρνος» η χώρα από Κυριακή με 42άρια και ανέμους 8 μποφόρ - Πότε κορυφώνεται το διήμερο «φωτιά»
- Ο Δημήτρης Κόκοτας ξεκόλλησε με τον πιο διακριτικό τρόπο τις αφίσες του από τα εφηβικά μας δωμάτια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.