Μενού
Αστυνομία Πολωνία
Αστυνομία Πολωνία | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένη είναι η Πολωνία μετά την αποκάλυψη της αιμομικτικής «σχέσης» μεταξύ 54χρονου πατέρα και της 20χρονης κόρης που άφησαν τρία μωρά νεκρά στο υπόγειο του σπιτιού όπου έμεναν.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά αφού η 20χρονη γέννησε τα δύο παιδιά του πατέρά της γεννήθηκε ακόμη ένα μωρό από τη δεύτερη του κόρη, μετά από τον βιασμό της. 

Τα λείψανα των μωρών βρέθηκαν μέσα σε σακούλες, παρατημένα σε ρηχούς τάφους στο υπόγειο του σπιτιού τους στη Βόρεια Πολωνία και σύμφωνα με την Daily Mail, τα δύο μωρά βρέθηκαν την Παρασκευή (15/9), ενώ το άλλο το Σάββατο(16/9). Και τα τρία βρέφη βρέθηκαν σε προχωρημένη αποσύνθεση. 

Η 20χρονη κατηγορείται για δύο φόνους και για αιμομικτική σχέση με τον πατέρα της, ενώ ο 54χρονος για τρεις φόνους και αιμομικτικές σχέσεις με τις δύο του κόρες. Τα δύο μωρά γεννήθηκαν από την 20χρονη, ενώ το τρίτο είχε γεννηθεί από την άλλη κόρη του 54χρονου αφού τη βίασε.

Ο 54χρονος μεγάλωνε τις κόρες του μόνος του μετά τον θάνατο της γυναίκας του. Γείτονας ανέφερε πως δεν υποψιαζόταν κάτι τέτοιο καθώς ο άντρας δεν έδινε κάποια αρνητική εντύπωση, αλλά οι εργαζόμενοι του ζαχαροπλαστείου που δούλευε η 20χρονη είχαν υποψιαστεί πως ήταν έγκυος όταν ξεκίνησε να φοράει φαρδιά ρούχα.

Οι υποψίες τους έγιναν πιο έντονες όταν εκείνη πήρε τρεις εβδομάδες άδεια από τη δουλειά και επέστρεψε εμφανώς πιο λεπτή ενώ έλεγε συνέχεια πως είναι εγκλωβισμένη. 

Ένας άλλος γείτονας είπε πως η 20χρονη ζούσε με τον πατέρα της σαν κανονικό ζευγάρι.

«Τον αποκαλούσε με το μικρό του όνομα, περπατούσαν χέρι-χέρι. Πριν από μερικούς μήνες, της ξύρισε το κεφάλι για να μην την κοιτούν άλλα αγόρια. Τον κοιτούσε σαν να είναι θεός». 

Οι αρχές έκαναν έρευνα στο σπίτι όταν ένας συνάδελφος της 20χρονης ενημέρωσε τις κοινωνικές υπηρεσίες, με τη νεκροψία των μωρών να αναμένεται.

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες στο σπίτι τους για να διαπιστώσει εάν υπάρχουν άλλα πτώματα κρυμμένα στο σπίτι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.