Μενού
Ταξιδιώτες στη Βιέννη
Εγκλωβισμένοι Έλληνες σε λεωφορείο προς τη Βιέννη | Glomex - @ΕΡΤ
  • Α-
  • Α+

Τεράστια ταλαιπωρία βίωσαν 100 –περίπου– Έλληνες ταξιδιώτες στη Βιέννη, καθώς βρίσκονταν εγκλωβισμένοι επί 17 ώρες σε ένα λεωφορείο χωρίς τρόφιμα και νερό λόγω αποκλεισμένου δρόμου.

Ειδικότερα, η περιπέτεια για τους Θεσσαλονικείς ταξιδιώτες ξεκίνησε από την Πράγα, απ' όπου κατευθύνονταν για τη Βιέννη, ωστόσο λόγω έντονης χιονόπτωσης το λεωφορείο δεν μπορούσε να συνεχίσει, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν.

Ο κ. Σάκης, επιβάτης του λεωφορείου με κατεύθυνση τη Βιέννη, μίλησε στην ΕΡΤ όπου ανέφερε πως «Ταλαιπωρηθήκαμε για 17 ώρες. Ξεκινήσαμε χθες στις 14:00 το μεσημέρι από την Πράγα για να πάμε στη Βιέννη, και μόλις μπήκαμε τώρα στην αυστριακή πρωτεύουσα« είπε αρχικά.

«Οι νταλίκες ήταν διπλωμένες, και από τη δεξιά λωρίδα έμπαιναν στην αριστερή καθώς γλιστρούσαν τα αυτοκίνητα από τη χιονόπτωση. Είχε περίπου 30 πόντους χιόνι, μέσα δεν υπήρχαν για να καθαρίσουν τον δρόμο, οπότε επικράτησε ένας μικρός πανικός. Στο δικό μας πούλμαν είμαστε 59, 60 άτομα μαζί με τον οδηγό και συνοδηγό, και εκτιμώ πως στο πιο πίσω λεωφορείο είχε ανάλογο κόσμο από την ίδια ταξιδιωτική εταιρεία» συνέχισε ο επιβάτης.

«Όλοι μας ταλαιπωρηθήκαμε και πιστεύω πως θα έχουν φτάσει και αυτή στη Βιέννη. Ξεκινήσαμε από Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Πράγα και είχε ως τελική κατάληξη την πρωτεύουσα της Αυστρίας» πρόσθεσε καταληκτικά. 

Βουδαπέστη: Καταγγελία για εγκλωβισμένους Έλληνες στο αεροδρόμιο

Την ίδια ώρα Έλληνας επιβάτης στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης κατήγγειλε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ πως –περίπου– 100 Έλληνες που ταξίδευαν προς Αθήνα παραμένουν εγκλωβισμένοι επί 14 ώρες.

Όπως κατήγγειλε επιβάτης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, η πτήση ήταν να αναχωρήσει 6:25 το απόγευμα του Σαββάτου και δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα το πρωί. Ενημερώθηκαν, μάλιστα, πως η πτήση έχει ακυρωθεί. «Μας έχουν αφήσει νηστικούς» κατήγγειλε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA