Για ακόμα μία φορά η μητέρα φύση εκδικήθηκε, όταν ένας ταύρος σε σόου ροντέο στις ΗΠΑ υπερπήδησε την περίφραξη της σκηνής, έπεσε στις κερκίδες, και πρόλαβε να τραυματίσει μέλη του κοινού.
Το περιστατικό σημειώθηκε σε υπαίθριο σόου ροντέο στο κεντρικό Όρεγκον των ΗΠΑ, σύμφωνα με το BBC. Ο μαινόμενος ταύρος φαίνεται σε βίντεο να περιφέρεται στον χώρο, ενώ άξαφνα αλλάζει πορεία και με ένα άλμα υπερπηδά τα κάγκελα που προστατεύουν το κοινό από την οργή του.
Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, «μερικά» άτομα τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους και βοηθός του σερίφη, ενώ ο ταύρος αιχμαλωτίστηκε προτού προκληθούν χειρότερα.
- Ο πρώτος Έλληνας που πάτησε στην Αμερική γεννήθηκε στο Αιγαίο και δολοφονήθηκε από ιθαγενείς
- Τούνη: Απαντά για το βίντεο στο Μπαλί - «Μετά θάνατoν βλέπω να αναγνωρίζεται η αξία μου»
- Παπαρίζου: «Έχε χάρη που κρατούσα τον πατέρα μου, θα είχε φάει πολύ ξύλο»
- Σύλληψη γιατρού στο Καστελόριζο: Η ανακοίνωση της ΥΠΕ για την κατάσταση στις δομές υγείας του νησιού
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.