Παρόλο που είναι αρκετά δύσκολο να κατατάξεις τις αεροπορικές εταιρείες από την καλύτερη στη χειρότερη, καθώς η εμπειρία του καθενός και της καθεμίας είναι διαφορετική και ξεχωριστή σε κάθε πτήση, η βρετανική Telegraph αποπειράθηκε να κάνει μία σχετική λίστα.
Η Telegraph, προκειμένου να αξιολογήσει τις αεροπορικές εταιρείες και να φτιάξει τη σχετική λίστα, έλαβε υπόψη παράγοντες όπως τον χώρο για τα πόδια, την ακρίβεια, μέχρι την ηλικία του στόλου και την εμβέλεια του δικτύου.
Συγκεκριμένα, το βρετανικό μέσο ανέλυσε 90 αεροπορικές και βρήκε τη δεκάδα με τις εταιρείες, τις οποίες προτιμούν περισσότερο οι επιβάτες.
Telegraph: Οι 10 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες
- Emirates
- Qatar Airways
- Singapore Airlines
- Cathay Pacific
- All Nippon Airways
- Turkish Airlines
- Japan Airlines
- Air France
- Etihad
- Korean Air
- Αποστολία Ζώη: Με ράστα μαλλιά στη Ζανζιβάρη - «Νιώθω σαν βασίλισσα της ζούγκλας»
- Συγκλονίζει Έλληνας κάτοικος στο Νεπάλ: «Αποκολλήθηκε βράχος από τον παγετώνα και πήρε σβάρνα χωριά, γέφυρες, σχολεία»
- Δημήτρης Κόκοτας: «Καταλάβαινε, αντιδρούσε, δεν υπήρξε μέρα που δεν πήγα να τον δω», λέει η σύζυγός του
- Συνέλαβε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τον Λεωνίδα στο «10 Λεπτά Κήρυγμα»;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.