Μενού
prigozin
Ο Γεβγκένι Πριγκόζιν | Twitter/@nexta_tv
  • Α-
  • Α+

Βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείχνει τον Γεβγκένι Πριγκόζιν, λίγες ημέρες πριν τον θάνατό του να μιλά στην κάμερα ενώ βρίσκεται στην Αφρική.

Στο βίντεο αυτό, ο αρχηγός της μισθοφορικής οργάνωσης Wagner αναφέρει αρχικά: «Για εκείνους που συζητάνει αν είμαι ζωντανός ή νεκρός, πώς τα πάω...Τώρα είναι Σαββατοκύριακο, το δεύτερο μισό του Αυγούστου 2023, είμαι στην Αφρική».

Στη συνέχεια του βίντεο, ο Πριγκόζιν λέει: «Επομένως γι’ αυτούς που τους αρέσει να συζητάνε για την εξόντωσή μου ή για την ιδιωτική μου ζωή, πόσα λεφτά βγάζω ή οτιδήποτε άλλο, όλα καλά», προσθέτει ο Πριγκόζιν κάνοντας και μία χειρονομία «χαιρετισμού» προς την κάμερα.

Το βίντεο έχει τραβηχτεί μέσα από ένα όχημα που κινείται ενώ ο Πριγκόζιν φορά στολή παραλλαγής.

Η αναφορά του Πριγκόζιν σε «Σαββατοκύριακο» δείχνει ότι το τελευταίο βίντεο πρέπει να γυρίστηκε στις 19 ή στις 20 Αυγούστου, τρεις ή τέσσερις ημέρες πριν από το αεροπορικό δυστύχημα στις 23 Αυγούστου, όπου ο αρχηγός της Wagner και άλλοι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της οργάνωσής του βρήκαν τραγικό θάνατο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA