Εκκενώθηκαν εσπευσμένα σήμερα (18/2) τα γραφεία του κόμματος Ανυπότακτη Γαλλία του Ζαν-Λυκ Μελανσόν, στο Παρίσι, μετά από τηλεφώνημα για βόμβα.
Οι αρχές αμέσως διέταξαν να απομακρυνθούν όλοι από το κτίριο και συναγερμός ενεργοποιήθηκε μετά την τηλεφωνική ειδοποίηση που έλαβε ο ίδιος ο επικεφαλής του κόμματος. Το κτίριο εκκενώθηκε προληπτικά και πραγματοποιείται έρευνα για να διαπιστωθεί αν υπάρχει όντως εκρηκτικός μηχανισμός.
Τα βλέμματα των αρχών, όπως μεταφέρει και η ΕΡΤ, είναι στραμμένα στον θάνατο ακροδεξιού ακτιβιστή. Στην υπόθεση κατηγορούνται εννέα άτομα, μεταξύ των οποίων και κοινοβουλευτικός βοηθός βουλευτή του κόμματος του Μελανσόν, ως φερόμενοι δράστες της επίθεσης.
Ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί αν όντως έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός ή όχι.
- Καίτη Γαρμπή: «Πετσόκοψε» με τον πιο επικό τρόπο το viral φίλτρο του Instagram για τα '80s
- Τανάγρα: H στιγμή που το Phantom φλέγεται στον αέρα - Οι τελευταίες κουβέντες από τον Πύργο Ελέγχου
- Ο τραυματισμός που ξορκίζουν οι αθλητές: Τι σημαίνει πραγματικά η ρήξη χιαστού
- Ο διάλογος που δεν περιμέναμε ποτέ: Η Τούνη απαντά στον Μητσοτάκη με... σκόρδα και AI
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.