Μενού
Νεκροταφείο
Νεκροταφείο | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μία γυναίκα αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο είχε ταφεί επίσημα και ο κόσμος τη θεωρούσε νεκρή για 21 χρόνια, ενώ εκείνη ήταν ζωντανή και περίμενε να βγει ξανά στον έξω κόσμο. Ο λόγος ήταν η εισαγωγή της σε πρόγραμμα προστασία μαρτύρων.

Μπόρεσε να βγει από το πρόγραμμα το 2015 αλλά δεν γνώριζε καν ότι βρισκόταν υπό προστασία για τουλάχιστον 10 χρόνια. Πρόσφατα, μίλησε για τη μοναδική της ζωή στα social media, σε μία ιστορία που κάλυψε και η Sun

«Ναι, έχω και δικό μου τάφο, έχω μέχρι και νεκρολογία. Είπαν στην οικογένειά μου ότι εγώ και τα αδέλφια μου σκοτωθήκαμε σε τροχαίο» απαντά σε έναν follower που ρώτησε. Ο λόγος; Οι αρχές ήθελαν να προστατέψουν τα παιδιά από την ίδια τους τη μητέρα, η οποία εμπλεκόταν σε δίκτυο εμπορίας λευκής σαρκός και σχεδίαζε να τα πουλήσει.

@androidscout21

And thats how and why i ended up in witness protection, separated from siblings and adopted into another criminal family ☺️🤪 #trauma #traumatok #truestory #truecrime #truecrimetiktok #mymom #mom #mylife

♬ original sound - AndroidScout21

Έψαχνε και απειλούσε τα παιδιά της

Σύμφωνα με το μέσο, ακόμα και αφού η μητέρα καταδικάστηκε για τα εγκλήματά της, απειλούσε τα παιδιά της, και έτσι οι αρχές αναγκάστηκαν να τα τοποθετήσουν σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων και να τους βρουν θετές οικογένειες.

«Ποτέ δεν πίστεψε πως είχαμε πεθάνει, και συνέχισε να μας ψάχνει. Όταν τελικά τη βρήκα και της μίλησα, έμαθα ότι μερικές φορές είχε φτάσει πολύ κοντά στο να μας βρει» δήλωσε. Η εμμονή της μητέρας μάλιστα ήταν ο λόγος που το κορίτσι και τα αδέλφια της άλλαζαν οικογένειες τόσο συχνά, έχοντας τότε βέβαια πλήρη άγνοια για τον λόγο.

Η γυναίκα είπε μάλιστα πως δεν γνώριζε για την ξεχωριστή της κατάσταση, ακόμα και μετά τα 20 της χρόνια, ενώ το έμαθε όταν τελικά κατάφερε να επικοινωνήσει με τον περιφερειακό εισαγγελέα. «Έπρεπε να μας το έχουν πει όταν γίναμε 18 ετών, αλλά κανείς δεν το έκανε».

Τελικά, έμαθε την αλήθεια στα 25 της, και λίγο αργότερα αποφάσισε να φύγει επίσημα από το πρόγραμμα, μαζί με τα αδέλφια της. Καθώς μερικοί ρωτούν γιατί βγήκε από το πρόγραμμα, απαντά αποφασιστικά πως δεν θέλει πια να ζει με τον φόβο: «Τίποτα δεν έχει αλλάξει, απλά δεν θα ζήσω με τον φόβο μιας γυναίκας που ήθελε να πουλήσει τα ίδια της τα παιδιά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA