Μενού
Tiffany Gardner
Tiffany Gardner | Tiffany Gardner/Instagram
  • Α-
  • Α+

Η Tiffany Gardner πάντα θεωρούσε ότι ο πατέρας της είναι νεκρός, καθώς πάντα η μητέρα της, της έλεγε ότι πέθανε από καρκίνο όταν εκείνη ήταν τεσσάρων ετών.

Ωστόσο, 30 χρόνια μετά η μητέρα της, της αποκάλυψε την αλήθεια για τον πατέρα της, λέγοντας της ότι στην πραγματικότητα η μητέρα της έμεινε έγκυος κάνοντας χρήση σπέρματος από ανώνυμο δότη το 1982.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Mirror, η Tiffany, η οποία ζει στην Ατλάντα της Τζόρτζια των ΗΠΑ πίστευε ότι ο πατέρας της ήταν ο πρώτος σύζυγος της μητέρας της, που πέθανε από καρκίνο του παχέος εντέρου.

Η ίδια μεγάλωσε με τη μητέρα της και τον θετό πατέρα της, τον οποίο αγαπούσε ως πραγματικό πατέρα, ωστόσο στο πίσω μέρος του μυαλού της πάντα υπήρχε η απορία για τον βιολογικό της.

Ο λόγος που της κρατούσαν κρυφή την αλήθεια

Η Tiffany είπε: «Η μητέρα μου κράτησε το μυστικό ως υπόσχεση στον πρώτο της σύζυγο, ο οποίος πέθανε από επιπλοκές καρκίνου όταν ήμουν τεσσάρων ετών. Ποτέ δεν ήθελε να μάθει κανείς ότι δεν ήμουν βιολογικά δικό του παιδί. Ήταν επίσης κοινή πρακτική το 1982, καθώς οι γιατροί έπρεπε να πουν στους ασθενείς με υπογονιμότητα να μην αποκαλύπτουν ποτέ ότι χρησιμοποίησαν σπέρμα δότη, και αντ' αυτού να πάνε σπίτι και να ξεχάσουν ότι η διαδικασία έγινε ποτέ». 

«Η μητέρα μου τελικά μου αποκάλυψε την αλήθεια ενώ καθόμουν στην κουζίνα της. Ένιωσα σαν να έπεφτα προς τα πίσω. Το δωμάτιο φαινόταν να γυρίζει και το μόνο στο οποίο μπορούσα να εστιάσω ήταν εκείνη  που στηριζόταν στον πάγκο της κουζίνας καθώς μοιράστηκε τα νέα. Ήμουν σε απόλυτο σοκ» πρόσθεσε και είπε ότι καταλαβαίνει το γιατί η μαμά της το κράτησε μυστικό, επειδή «ήξερε ότι θα μπορούσε να καταστρέψει τη σχέση που είχα με τη μητέρα του πρώτου πατέρα μου, αν η γιαγιά μου, γνώριζε την αλήθεια». 

Το DNA αποκάλυψε ότι η αλήθεια απείχε 40 λεπτά

Τελικά, αποφάσισε να αναζητήσει τον πατέρα της και μέσω του DNA της ταίριαξε με έναν από τους γιούς του βιολογικού της πατέρα και τότε ανακάλυψε ότι έμενε 40 λεπτά μακριά της.

«Ταίριαξα με έναν από τους γιους του βιολογικού μου πατέρα, όταν έκανα τεστ DNA. Ο βιολογικός μου πατέρας δεν είχε πει ποτέ στους γιους του ότι ήταν δότης». 

Τότε αποφάσισε να κάνει και το επόμενο βήμα και έστειλε μήνυμα στον αδερφό της: «Αρχικά απάντησε κάπως επιφυλακτικά αλλά είχε την πρόθεση να συναντηθούμε. Βέβαια, είχε δεύτερες σκέψεις αφού η οικογένειά του εξέφρασε δυσφορία. Τελικά, το ξανασκέφτηκε και ξεκινήσαμε μια επικοινωνία διάρκειας ενός έτους».

Δυστυχώς, η οικογένεια του δεν ενέκρινε την οποιαδήποτε σχέση μεταξύ τους και τελικά έκοψε επαφές μαζί της. 

Ο νέος αδερφός

Δύο μήνες αργότερα ο πατριός της πέθανε από καρκίνο και την ίδια μέρα ανακάλυψε ακόμη έναν αδερφό που ήταν 40 ετών. «Γνωριστήκαμε την ίδια μέρα και νιώσαμε μια άμεση σύνδεση. Τώρα είμαστε πολύ δεμένοι ο ένας με την οικογένεια του άλλου»

Η Tiffany είναι πλέον 41 ετών και μητέρα τριών γιων. Ζει με τον επί 17 χρόνια σύζυγό της και από τότε που ανακάλυψε την αλήθεια για τον βιολογικό της μπαμπά έγινε παθιασμένη υπέρμαχος της κατάργησης της ανώνυμης δωρεάς σπέρματος ή ωαρίων στην Αμερική.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA