Μενού
 
Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ήταν 2 Αυγούστου όταν ο 32χρονος Scott Thurston έκανε σεξ με την κοπέλα του, Leanne Bell, στην Ουαλία και ο αμερικανικός Bully Xl σκύλος της επιτέθηκε και δάγκωσε τον σύντροφό της.

Η κοπέλα κάλεσε την αστυνομία καθώς ο 32χρονος πάνω στο θυμό του προσπάθησε να φιμώσει το σκυλί στον κήπο, με την αστυνομία τελικά να παίρνει το σκυλί και τώρα να δίνεται εντολή για τη θανάτωση του. 

Η Leanne Bell άσκησε έφεση κατά της απόφασης, σύμφωνα με τη Mail Online, λέγοντας «έχω τέσσερα παιδιά, αγαπώ τον σκύλο, αλλά δεν μπορώ να τον έχω κοντά στα παιδιά μου». 

Στο δικαστήριο ειπώθηκε ότι το ζευγάρι μάλωσε πριν ξεκινήσει η σεξουαλική επαφή, με αποτέλεσμα ο σκύλος να επιτεθεί στον Thurston πάνω στην ταραχή του. Τον δάγκωσε στο πηγούνι και στον αριστερό καρπό. 

Η αστυνομία υποστήριξε στο δικαστήριο πως υπήρχε ο κίνδυνος ο σκύλος να επιτεθεί ξανά στο μέλλον, ακόμη και στα παιδιά, οπότε ζητήθηκε να εφαρμοστεί ο νόμος με βάση το άρθρο 2 του 1871 και τον νόμο περί σκύλων όπου αναφέρει τη θανάτωση του ζώου που θεωρείται επικίνδυνο.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA