Μενού
Το γράμμα του Κεβ στη Ρέιτσελ
Το γράμμα του Κεβ στη Ρέιτσελ | Tiktok
  • Α-
  • Α+

Μια TikToker μοιράστηκε το συγκινητικό δώρο που έλαβε από τον πρώην της, που χώρισε μετά από 7 χρόνια σχέσης, και ενώ πήρε τα συγχαρητήρια κάποιων, άλλοι νομίζουν πως ήταν απλά τέχνασμα για να την ξανακερδίσει.

«Τον χώρισα μετά από 7 χρόνια και μου έκανε αυτό το δώρο», έγραψε η influencer, η οποία είναι γνωστή μόνο ως Ρέιτσελ, σε ένα κλιπ TikTok που δημοσιεύτηκε αυτήν την εβδομάδα, το οποίο έκτοτε έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 13 εκατομμύρια προβολές, και μοιράστηκε η New York Post.

«Να αγαπάς τον εαυτό σου»

Το βίντεο φαίνεται η Ρέιτσελ να ξετυλίγει το δώρο, να το βγάζει από μια τσάντα με μοτίβα καρδιάς, μέσα από στρώσεις ροζ και κόκκινου περιτυλίγματος. Μέσα, υπήρχε ένα σημείωμα και ένα βιβλίο αυτοβοήθειας: «Ερωτεύσου τον εαυτό σου: Ο απόλυτος οδηγός αυτοδυναμίας και αγάπης για εσένα» του Angel Guadia.

Το σημείωμα έγραφε: «Ξέρω ότι δεν με αγαπάς πια. Να αγαπάς τον εαυτό σου τώρα», με την υπογραφή του πρώην της, Κεβ. Οι ακόλουθοι της Ρέιτσελ λάτρεψαν τη γλυκόπικρη χειρονομία του Κεβ, με κάποιους να την παροτρύνουν να τον δεχτεί πίσω.

«Μην τον αφήσεις να σου φύγει», γράφει κάποιος, θεωρώντας πως η κοπέλα βιάστηκε να παρατήσει τον πρώην σύντροφό της. Βέβαια, κάποιοι πιστεύουν πως ο πονηρός Κεβ ήξερε τι έκανε, προσπαθώντας να χτυπήσει τοις ευαίσθητες «χορδές» της κοπέλας για να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία.

«Αυτό εγώ το λέω αντίστροφη ψυχολογία», έγραψε ένας χρήστης. «Είναι κόλπο, ξεκάθαρα», συμφώνησε ένας ακόμα μαζί με άλλους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA