Μενού
tory lanez - megan thee stallion
Tory Lanez και Megan Thee Stallion | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Ένοχος κρίθηκε από το δικαστήριο ο Καναδός ράπερ, Tory Lanez, ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλάκιση δέκα ετών για τον πυροβολισμό – στο πόδι – της διάσημης ράπερ, Megan Thee Stallion το 2020.

Ο ράπερ κατηγορήθηκε, αρχικά όπως αναφέρει ο Guardian, τον Δεκέμβριο του 2022 για τρία κακουργήματα, συμπεριλαμβανομένου του πυροβολισμού της δημοφιλούς καλλιτέχνη. Άξιο αναφοράς είναι ότι οι εισαγγελείς είχαν σκοπό πρωτόδικα να τον καταδικάσουν σε 13 χρόνια, ωστόσο η ομάδα υπεράσπισης του ράπερ επικαλέστηκε τα προβλήματα με τα ναρκωτικά και τον αλκοολισμό, που αντιμετωπίζει ο καλλιτέχνης λόγω των άσχημων παιδικών του χρόνων.

Γι' αυτό το λόγο, μάλιστα, στάλθηκε σε πρόγραμμα θεραπείας για να βελτιωθεί η κατάσταση του. 

Η κατάθεση της Stallion

Η Megan Thee Stallion κατέθεσε στο δικαστήριο τη Δευτέρα (07/08) σχετικά με την υπόθεση και φέρεται να ισχυρίστηκε πως «από τότε που πυροβολήθηκα άγρια από τον κατηγορούμενο, δεν βιώσα ούτε μια μέρα ειρήνης. Σιγά, σιγά θεραπεύομαι και επιστρέφω, αλλά δεν θα είμαι ποτέ η ίδια».

Σε ό,τι αφορά το χρονικό του περιστατικού, σημειώθηκε τον Ιούλιο του 2020, καθώς οι καλλιτέχνες, ένας φίλος και ο σωματοφύλακας του Lanez έφυγαν από ένα πάρτι στο σπίτι της Kylie Jenner στο Χόλιγουντ

Ο δικηγόρος του ράπερ είπε πως είναι, παρά την καταδίκη του, αθώος, ενώ πρόσθεσε πως η φυλάκιση του θα προκαλέσει προβλήματα στις ΜΚΟ και τα άτομα που υποστηρίζει οικονομικά. Ο δικηγόρος είχε ζητήσει να σταλεί ο Tory Lanez σε κάποιο πρόγραμμα θεραπείας και να μην καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης. 

Η καταδίκη του προκάλεσε μεγάλο ντόρο στο Twitter, με τη φράση «10 χρόνια» να γίνεται τάση μόλις λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της ποινής. Ο ράπερ δήλωσε πως νοιάζεται για την Megan λέγοντας πως οι δύο τους δέθηκαν ιδιαίτερα, λόγω των θανάτων των μητέρων τους και πως έκαναν μαζί κατάχρηση αλκοόλ, για να ξεπεράσουν το τραύμα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA