Μενού
Ξυστό
Ξυστό | shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ένας άνδρας του οποίου η κλεμμένη χρεωστική κάρτα χρησιμοποιήθηκε για να αγοράσουν οι κλέφτες ένα ξυστό που κέρδισε 4,6 εκατ. ευρώ, τώρα ρωτά αν πρέπει να πάρει ένα μερίδιο από τα χρήματα.

Όπως αναφέρει η TheSun η κλεμμένη πιστωτική κάρτα του Joshua Addyman χρησιμοποιήθηκε για ένα από τα ξυστό που κέρδισαν το μεγάλο τζακ ποτ του 2019 στη Βρετανία.

Όμως ο 29χρονος δεν είχε ιδέα για αυτή τη νίκη στο τυχερό παιχνίδι, μέχρι την περασμένη εβδομάδα όταν και ήρθε σε επικοινωνία μαζί του η βρετανική εφημερίδα.

Δείτε εδώ: Το «Μικρό Παρίσι» της Ελλάδας με τα ρομαντικά σοκάκια και τα μέγαρα

Το ζευγάρι των ληστών που πήραν το τυχερό ξυστό είχαν 4.019.579/1 πιθανότητες για να κερδίσουν το τζακ ποτ και το κατάφεραν.

Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να χαρούν τα λεφτά καθώς η εταιρεία των τυχερών παιχνιδιών κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς δεν είχαν τραπεζικό λογαριασμό.

Υποστήριξαν μάλιστα, ότι αγόρασαν το ξυστό με την πιστωτική κάρτα ενός φίλου τους ο οποίος ήθελε να παραμείνει ανώνυμος. Τελικά, ομολόγησαν την ενοχή τους και η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα.

Ο Joshua Addyman σε δηλώσεις του είπε ότι η αστυνομία τον είχε καλέσει για την κλοπή της κάρτα τους, ωστόσο δεν τον είχε ενημερώσει σχετικά με το ξυστό που είχε αγοραστεί από τους ληστές.

«Μου είχαν κλέψει την κάρτα στο παρελθόν, σκέφτηκα "γιατί είναι τόσο μεγάλη υπόθεση;" κανείς δεν μου το εξήγησε ποτέ», είπε στη Sun το θύμα της κλοπής και σκέφτεται αν θα μπορούσαν να του δώσουν κάποια χρήματα από το τυχερό ξυστό, χωρίς όμως να έχει μεγάλες ελπίδες.

Διαβάστε ακόμη:

Από πού πήραν το όνομά τους η Λ. Αλεξάνδρας και η Ρηγίλλης - Ποιοι ήταν οι Λενορμάν, Φωκίων Νέγρης, Δεριγνύ

Πόσο απέχει ο πλανήτης από τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο - Οι εκτιμήσεις των ειδικών

Ο άγνωστος αδερφός του δικτάτορα Παπαδόπουλου - Ήταν αινιγματική φιγούρα της Χούντας

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA