Τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 10 εισήχθησαν σε νοσοκομεία στο κρατίδιο Παντζάμπ της βορειοδυτικής Ινδίας εξαιτίας κατανάλωσης νοθευμένων αλκοολούχων ποτών.
Να σημειωθεί ότι εκατοντάδες Ινδοί πεθαίνουν κάθε χρόνο εξαιτίας κατανάλωσης φθηνών αλκοολούχων ποτών, συχνά νοθευμένων με μεθανόλη, τα οποία παρασκευάζονται σε παράνομα αποστακτήρια.
Τα τελευταία κρούσματα σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας σε πέντε χωριά της περιφέρειας Αμριτσάρ.
Έρευνα για τους θανάτους
«Διεξάγεται έρευνα για να αποσαφηνιστούν οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού,» δήλωσε αξιωματούχος της αστυνομίας σε δημοσιογράφους.
Μάλιστα, συνελήφθησαν εννέα ύποπτοι, συμπεριλαμβανομένων διανομέων των νοθευμένων ποτών.
Ο Μπαγκβάντ Μαν, επικεφαλής της κυβέρνησης του κρατιδίου Παντζάμπ, δεσμεύτηκε πως οι υπαίτιοι θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης και θα τιμωρηθούν αυστηρά.
«Η κυβέρνησή μας στηρίζει τις οικογένειες των θυμάτων και τους παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια», συμπλήρωσε.
- Πέθανε η Ντόλι Πάρτον: Η «βασίλισσα της κάντρι» που έγινε μία από τις πιο αγαπητές γυναίκες της Αμερικής
- Μίνα Καραμήτρου: «Τα έψαλε» στον νέο συμπαρουσιαστή της - «Με έστησε μισή ώρα»
- «Ανεμώνα»: Η ιστορία πίσω από το ζεϊμπέκικο του Δημήτρη Κόκοτα που παραλίγο να μην ακούγαμε
- Το ξέσπασμα του Νίκου Στραβελάκη για τον Αντώνη Πανούτσο: «Ντρέπομαι για αυτά που διαβάζω»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.