Εξαιρετικά αυξημένα είναι τα μέτρα ασφαλείας στα αεροδρόμια της Τουρκίας, μετά την τρομοκρατική επίθεση κατά των εγκαταστάσεων της Τουρκικής Αεροδιαστημικής Βιομηχανίας (TUSAS), στα περίχωρα της πρωτεύουσας Άγκυρας.
Τα μέτρα σήμερα (24/10) αυξήθηκαν σε επίπεδο «πορτοκαλί» συναγερμού. Στα δύο αεροδρόμια της Κωνσταντινούπολης μάλιστα, τα οχήματα που εισέρχονται και εξέρχονται ελέγχονται εξονυχιστικά, ενώ γίνεται έλεγχος της ταυτότητας των επιβατών.
Οι επιβάτες που θα ταξιδέψουν έχουν προειδοποιηθεί να βρίσκονται εγκαίρως στα αεροδρόμια για το ενδεχόμενο πιθανών καθυστερήσεων, ενημερώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Τουρκία: Συμβούλιο Ασφαλείας συγκάλεσε ο Ερντογάν
Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, συγκαλεί Έκτακτο Συμβούλιο Ασφαλείας στο (παλιό) αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, με την άφιξή του από το Καζάν της Ρωσίας, από όπου αναχώρησε προτού ολοκληρώσει το πρόγραμμα του στη Σύνοδο Κορυφής των BRICS.
Το έκτακτο συμβούλιο γίνεται μετά την ένοπλη επίθεση χθες στα κεντρικά γραφεία της TUSAŞ, κοντά στην τουρκική πρωτεύουσα, που είχε αποτέλεσμα πέντε νεκρούς.
Σημειώνεται έως τώρα καμία ομάδα δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση, αν και η Τουρκία «φωτογραφίζει» ως υπαίτιους το PKK.
- Νέοι τριγμοί στη ΝΔ μετά και την απόφαση για τις υποκλοπές - «Αντάρτικο» από 5 βουλευτές
- Από gamer, επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ: Τι αποκαλύπτουν τα social media του 31χρονου δασκάλου
- Στη μάχη κατά του ΑΙ η Τέιλορ Σουίφτ – Κατοχυρώνει νομικά τη φωνή και την εμφάνισή της
- Ολυμπιακός - Μονακό, Βαλένθια - Παναθηναϊκός: Αρχίζουν τα πλέι οφ στην Euroleague
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.