Μενού
imamoglu
Ο Εκρέμ Ιμάμογλου. | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μίλησε σε τουρκικά ΜΜΕ ο Εκρέμ Ιμάμογλου, ο οποίος επανεκλέχθηκε δήμαρχος Κωνσταντινούπολης.

«O κύριος Ρετζέπ Ταγίπ Έρντογαν είναι ένας σημαντικός πολιτικός που έχει βάλει τη σφραγίδα του στα τελευταία 30 χρόνια της Τουρκίας. Οι απόψεις μας στο μεγαλύτερο μέρος τους είναι αντίθετες», τόνισε ο Ιμάμογλου, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία.

Ο Ιμάμογλου μάλιστα αποκάλυψε και μια άγνωστη ιστορία από το παρελθόν: «Τους πρώτους μήνες της εκλογής του ως δήμαρχος τον είχα φιλοξενήσει στο εστιατόριο μου τότε ήμουν 23-24 ετών».

Ιμάμογλου: Κέρασε τα κεφτεδάκια

«Στο δικό μου εστιατόριο είχε φάει κεφτεδάκια και δεν τον άφησα να πληρώσει, δεν πήρα χρήματα. Για όλη του τη ζωή δεν θα μπορέσει να ξεπληρώσει αυτό το χρέος», είπε με εμφανή διάθεση για χιούμορ ο Εκρέμ Ιμάμογλου.

Την ίδια ώρα, ο ΣΚΑΪ αναφέρει ότι στο εσωτερικό της Τουρκίας έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις η νέα δήλωση του Ερντογάν για την αποχώρησή του από την πολιτική.

«Θα παραδώσουμε τον αγώνα μας στους νέους έχοντας ήσυχη την καρδιά μας» είπε ο Τούρκος πρόεδρος και συμπλήρωσε πως «είμαστε φιλοξενούμενοι στην εποχή των νέων. Σύντομα εσείς θα αναλάβετε την παρακαταθήκη μας».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA