Γνωστή έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης η ετυμηγορία του 28ου Ανώτατου Ποινικού Δικαστηρίου της Κωνσταντινούπολης στην Τουρκία σχετικά με την υπόθεση των Τούρκων υπηκόων, που κατηγορήθηκαν πως είχαν σχέσεις με τη Μοσάντ του Ισραήλ.
Σύμφωνα με τη Hurriyet, πριν από λίγο ανακοινώθηκε η ετυμηγορία του δικαστηρίου στην Τουρκία, η οποία ανέφερε πως από τους 50 κατηγορούμενους, οι 35 καταδικάστηκαν για σχέσεις με τη Μοσάντ, ενώ οι 15 αφέθηκαν ελεύθεροι.
Πρόκειται, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, για ένα δίκτυο που εξάρθρωσαν στις αρχές του έτους οι τουρκικές Αρχές, δρούσε εντός της Τουρκίας και μετέφεραν διάφορες πληροφορίες σε μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.