Γνωστή έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης η ετυμηγορία του 28ου Ανώτατου Ποινικού Δικαστηρίου της Κωνσταντινούπολης στην Τουρκία σχετικά με την υπόθεση των Τούρκων υπηκόων, που κατηγορήθηκαν πως είχαν σχέσεις με τη Μοσάντ του Ισραήλ.
Σύμφωνα με τη Hurriyet, πριν από λίγο ανακοινώθηκε η ετυμηγορία του δικαστηρίου στην Τουρκία, η οποία ανέφερε πως από τους 50 κατηγορούμενους, οι 35 καταδικάστηκαν για σχέσεις με τη Μοσάντ, ενώ οι 15 αφέθηκαν ελεύθεροι.
Πρόκειται, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, για ένα δίκτυο που εξάρθρωσαν στις αρχές του έτους οι τουρκικές Αρχές, δρούσε εντός της Τουρκίας και μετέφεραν διάφορες πληροφορίες σε μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ.
- Στέφανος Τραχανάς: «Η επιστήμη δεν με παρηγορεί απέναντι στο θάνατο»
- «Τραπ» και «Ρουφηχτό»: Οι κωδικές ονομασίες των ανήλικων που διακινούσαν ναρκωτικά σε σχολεία
- Πορτοσάλτε για Μητσοτάκη και εκλογές: «Αν αυτό το λέτε σοβαρότητα, εγώ πάω πάσο»
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.