Μενού
Πίκατσου συγκεντρώσεις Τουρκία
Διαδηλωτής ντυμένος «Πίκατσου» σε συγκέντρωση στην Τουρκία | @universalnewsx - X
  • Α-
  • Α+

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν από χθες Πέμπτη βίντεο στα οποία στις διαδηλώσεις για τη σύλληψη και προφυλάκιση του Εκρέμ Ιμάμογλου στην Τουρκία, μεταξύ των διαδηλωτών βρίσκεται και ο «Πίκατσου».

Όπως όλα δείχνουν, μάλλον ο συγκεκριμένος διαδηλωτής θέλησε να κρατήσει κρυφή την ταυτότητά του και έτσι αποφάσισε να «ντυθεί» ο αγαπημένος ήρωας του διάσημης σειράς κινουμένων σχεδίων, «Πόκεμον» (Pokemon).

Τουρκικά Μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο «Πίκατσου» συμμετείχε σε διαδήλωση φοιτητών έξω από το πανεπιστήμιο της Αττάλειας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, φοιτητές συγκεντρώθηκαν από νωρίς στην πλατεία Τζουμχουριέτ της πόλης και κατευθύνθηκαν στο πανεπιστήμιο Ακντενίζ.

Εκεί αποφάσισαν να κάνουν καθιστική διαμαρτυρία με τους αστυνομικούς να μην αντιδρούν. Στο σημείο βρέθηκε και αντιπροσωπεία του CHP, η οποία, όμως, αποχώρησε λίγο μετά τις 11 το βράδυ αφού οι διαδηλωτές αρνήθηκαν να διαλυθούν όπως τους ζήτησαν.

Αφού αποχώρησαν οι εκπρόσωποι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε επιχείρηση απομάκρυνσης των διαδηλωτών με τον «Πίκατσου» να το βάζει και αυτός στα πόδια για να γλιτώσει τη σύλληψη.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

  • 1

BEST OF LIQUID MEDIA