Μενού
Ασθενοφόρο στη Βραζιλία
Ασθενοφόρο στη Βραζιλία μεταβαίνει σε περιστατικό | Eraldo Peres / Associated Press
  • Α-
  • Α+

Ρεκόρ ζέστης καταγράφεται την τελευταία εβδομάδα στη Βραζιλία, με το εθνικό ιστορικό υψηλό θερμοκρασίας να καταρρίπτεται την περασμένη Τρίτη (14/11) στο Ρίο ντε Τζανέιρο και με αρκετούς ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους.

Ένας από τους νεκρούς του καύσωνα στη Βραζιλία ήταν και ένα 2χρονο αγόρι το οποίο, σύμφωνα με το Metro, το ξέχασαν μέσα σε σχολικό λεωφορείο εν μέσω θερμοκρασιών που άγγιζαν τους 53 βαθμούς Κελσίου. Όπως αναφέρεται, τον ανήλικο το ξέχασαν τόσο ο οδηγός του οχήματος όσο και η γυναίκα του.

Πρόκειται για τον Απόλο Γκαμπριέλ Ροντρίγκες και ήταν το μόνο παιδί, που ξέχασε ο ασυνείδητος οδηγός και η γυναίκα του μέσα στο λεωφορείο. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο πως το παιδί έμεινε μέσα στο όχημα για, περίπου, 8 ώρες μέχρι που άφησε την τελευταία του πνοή.

Βραζιλία: Το βρήκε αναίσθητο ο οδηγός

Τον ανήλικο τον βρήκε αναίσθητο ο οδηγός του λεωφορείου γύρω στις 16:00 το απόγευμα της Τρίτης και άμεσα έσπευσε να το μεταφέρει στο νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο Benes και η σύζυγός του Luciana Coelho Graft, 44 ετών, η οποία εργάζεται μαζί του ως επιτηρήτρια, ανακρίνονται από την αστυνομία στο πλαίσιο έρευνας για ανθρωποκτονία που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η κηδεία του μικρού παιδιού πραγματοποιήθηκε χθες στη Βραζιλία και πιο συγκεκριμένα σε μία πόλη βόρεια του Σάο Πάολο. Αυτό που αξίζει να επισημανθεί είναι ότι το μικρό λεωφορείο ήταν μέρος ενός προγράμματος δωρεάν σχολικής μεταφοράς, που εφαρμόζει το δημοτικό συμβούλιο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA