Ένα τρομακτικό δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (16/09) στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα έξω από το Τορίνο, όταν αεροσκάφος κατά τη διάρκεια επίδειξης της ομάδας ακροβατικών αεροσκαφών «Frecce Tricolori» συνετρίβη, σκοτώνοντας ένα κορίτσι 5 χρονών.
Όπως αναφέρει το Associated Press, επικαλούμενο τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, το παιδί βρισκόταν στο έδαφος όταν σημειώθηκε η θανατηφόρα συντριβή. Ειδικότερα, το αεροπλάνο ή τμήματα του αεροπλάνου φέρεται να χτύπησαν ένα αυτοκίνητο, όπου επέβαινε μία οικογένεια, σκοτώνοντας ένα 5χρονο κορίτσι.
Μια 9χρονη και οι γονείς νοσηλεύονται για εγκαύματα, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, ενώ ο πιλότος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα, αφού εκτινάχθηκε από το αεροσκάφος.
Τα βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας
Στα βίντεο, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και έκαναν γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου, φαίνονται εννέα αεροσκάφη, σε δύο σχηματισμούς τύπου V, να πετούν πριν ένα από αυτά πέσει κάτω από τα άλλα και συντριβεί.
Στο βίντεο φαίνεται ο πιλότος να εκτινάσσεται με αλεξίπτωτο λίγο πριν από τη σύγκρουση μέσα σε ένα αεροδρόμιο με φράχτη.
Η συντριβή φέρεται να συνέβη μετά την απογείωση από το αεροδρόμιο Caselle του Τορίνο, ενώ δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα αίτια του θανατηφόρου –για το μικρό κορίτσι– δυστυχήματος.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.