Μενού
 
Shutterstock
  • Α-
  • Α+

«Το Ισραήλ μπορεί και να χάσει τον “πόλεμο επικοινωνίας” στη Γάζα, λόγω των σκηνών που μεταδίδονται», εκτίμησε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Hugh Hewitt Show».

Ο Ντόναλντ Τραμπ θεωρεί επίσης ότι «το θέμα πρέπει να τελειώσει και να επιστρέψουμε σε μια κανονική κατάσταση».

«Κάθε βράδυ δημοσιεύονται βίντεο κτιρίων που καταρρέουν. Δεν πρέπει να δημοσιεύουν τέτοια κλιπ, χάνουν τον πόλεμο της επικοινωνίας», ισχυρίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Σε συνέντευξη του σε ισραηλινή εφημερίδα, ο Τραμπ προειδοποίησε ότι το Ισραήλ χάνει «πολλή υποστήριξη» λόγω του πολέμου στη Γάζα και κάλεσε το Τελ Αβίβ να «τερματίσει» την κατάσταση.

Τραμο: «Να τελειώσετε τον πόλεμο»

Ο Τραμπ είπε, σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η εφημερίδα «Israel Hayom»: «Πρέπει να τελειώσετε τον πόλεμο. Πρέπει να τον τερματίσετε».

«Λέω ότι το Ισραήλ πρέπει να είναι πολύ προσεκτικό γιατί χάνετε την υποστήριξη ενός μεγάλου μέρους του κόσμου. Χάνετε μεγάλη υποστήριξη. Ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει και η αποστολή πρέπει να εκπληρωθεί», σημείωσε.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς θα απαντούσε στην επίθεση της Χαμάς, ο Τραμπ είπε στην εφημερίδα: «Θα απαντούσα με τον ίδιο τρόπο που απάντησε το Ισραήλ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA