Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι πως θέλει να υπαναχωρήσει από τη συμφωνία για τις σπάνιες γαίες της Ουκρανίας και διεμήνυσε πως θα αντιμετωπίσει «μεγάλα προβλήματα» αν πάρει όντως τέτοια απόφαση.
«Προσπαθεί να υπαναχωρήσει από τη συμφωνία για τις σπάνιες γαίες κι αν το κάνει θα έχει μεγάλα προβλήματα, πολύ μεγάλα προβλήματα», είπε χαρακτηριστικά ο Τραμπ σε δημοσιογράφους οι οποίοι τον συνόδευαν στο προεδρικό αεροσκάφος.
«Θέλει η Ουκρανία να γίνει μέλος του NATO, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί. Το αντιλαμβάνεται αυτό», τόνισε επίσης ο πρόεδρος των ΗΠΑ.
Τραμπ: Επίσκεψη στη Σαουδική Αραβία
Να σημειωθεί επίσης ότι σύμφωνα με το Axios ο Αμερικανός πρόεδρος σχεδιάζει να επισκεφθεί τη Σαουδική Αραβία περί τα μέσα του Μαΐου, στο πρώτο ταξίδι του στο εξωτερικό κατά τη δεύτερη θητεία του.
Υπενθυμίζεται ότι η Σαουδική Αραβία ήταν η οικοδέσποινα των συνομιλιών των ΗΠΑ με τη Ρωσία και την Ουκρανία.
- Ανθή Βούλγαρη: Ξέσπασε στον αέρα για δημοσιεύματα - «Με έβγαλαν ότι πήγα στην κλινική στο Κολωνάκι»
- «Βόμβα» στον ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια: Η απόφαση που τα αλλάζει όλα και το μέλλον του Rouk Zouk
- Χριστίνα Παππά: Είχε πάει στο ιατρείο όπου πέθανε ο Μαζωνάκης - «Με επανέφεραν με απινιδωτή»
- Θάνατος Μαζωνάκη: Με απεργία πείνας απειλεί ο γιατρός για την προφυλάκιση
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.