Μεγάλος αριθμός ομοσπονδιακών υπαλλήλων αποδέχτηκε την πρόταση της κυβέρνησης Τραμπ που τους παρέχει οικονομικά κίνητρα προκειμένου να παραιτηθούν από τη δουλειά τους, στο πλαίσιο ενός σχεδίου για δραστική συρρίκνωση του μεγέθους της κυβέρνησης, δήλωσε απόψε ένας αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.
Ο αναπληρωτής προσωπάρχης Στίβεν Μίλερ είπε ότι δεν έχει τον ακριβή αριθμό, αλλά οι πρώτες ενημερώσεις για το θέμα έδειξαν ότι πολλοί ομοσπονδιακοί υπάλληλοι αποδέχονται την προσφορά.
Ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Οβάλ Γραφείο, είπε ότι «όλοι οι ομοσπονδιακοί υπάλληλοι είναι αναλώσιμοι», προσθέτοντας: «Το όνειρό μας είναι να δουλεύουν οι άνθρωποι στον ιδιωτικό τομέα, όχι στο δημόσιο».
- Δύο συλλήψεις για την τραγωδία στο σκοπευτήριο Μαλεβιζίου: Τα ερωτήματα που «βασανίζουν» τις αρχές
- Κατερίνα Λιόλιου: Πολύ πριν τον Λογαριασμό ξεσήκωνε το Στην Υγειά Μας τραγουδώντας «Του Αγοριού Απέναντι»
- «Κλείνει ένας τόπος που δίνει ζωή»: Η περιοχή στην καρδιά της Ελλάδας που μένει χωρίς σχολείο
- «Τους θεωρούσαμε ψωνάρες»: Ρωτήσαμε πώς είναι οι Αθηναίοι στα μάτια όσων έχουν μεγαλώσει στην επαρχία
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.