Μενού
Η στιγμή που ο βράχος συγκρούεται με το φορτηγό
Η στιγμή που ο βράχος συγκρούεται με το φορτηγό | Youtube
  • Α-
  • Α+

Η εσωτερική κάμερα ενός φορτηγού κατέγραψε τις στιγμές καθώς μία καταρρακτώδης κατολίσθηση πλάκωσε διερχόμενο όχημα, στιγμές προτού παρασύρει το ίδιο, με μία σειρά τεράστιων ογκόλιθων που αποκολλήθηκαν και κατρακύλησαν από διπλανό βουνό.

Ανατριχιαστικά πλάνα δείχνουν έναν τεράστιο ογκόλιθο να πέφτει από ψηλά και να συνθλίβει το φορτηγό προτού μία δεύτερη πτώση βράχου καταπλακώσει το φορτηγό που κατέγραψε το περιστατικό, όπως σημειώνει η Sun. Και οι δύο οδηγοί επέζησαν από θαύμα, αλλά τα φορτηγά και το φορτίο τους καταστράφηκαν.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην κεντρική εθνική οδό στο Σαν Ματέο, βορειοανατολικά της Λίμα στο Περού, το Σάββατο (2/3). Το βίντεο που γυρίστηκε από την κάμερα ταμπλό ενός φορτηγού έδειξε τη συγκλονιστική στιγμή που ένας τεράστιος βράχος αποκολλήθηκε από την πλαγιά, έπεσε και προσγειώθηκε στο όχημα του συναδέλφου του.

Ο βράχος ήταν σε μέγεθος περίπου το μισό του φορτηγού, ενώ μέσα σε μερικές στιγμές, ένας ανάλογος συνέτριψε το δεύτερο. Μικρότεροι βράχοι συνέχισαν να κυλούν κάτω από το λόφο και κατέληξαν στον δρόμο, εμποδίζοντας την κυκλοφορία στην περιοχή, που φημίζεται για τέτοια καταστροφικά περιστατικά.

Βίντεο από τη θέση του οδηγού κατέγραψε επίσης τη στιγμή που ο άνδρας κατάλαβε τι συνέβαινε, και πανικόβλητος πρόλαβε να βγάλει τη ζώνη του και να πηδήξει έξω από το φορτηγό, γλιτώνοντας την τελευταία στιγμή

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA