Ως τρομοκρατική επίθεση χαρακτήρισε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα το μακελειό στον συναυλιακό χώρο στη Μόσχα.
Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών ανέφερε πως η Ρωσία δέχεται συλλυπητήρια τηλεφωνήματα από απλούς πολίτες από όλων τον κόσμο.
«Η διεθνής κοινότητα είναι υποχρεωμένη να καταδικάσει αυτό το φρικτό έγκλημα, την αιματηρή τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα», αναφέρει το ρωσικό ΥΠΕΞ.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.