Μενού
Καρχαρίας
Καρχαρίας | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Τη σοκαριστική στιγμή που τού επιτίθεται καρχαρίας στην Αυστραλία, κατέγραψε ένας 20χρονος από την Ιταλία, ο Ματέο Μαριότ, περιστατικό που σημειώθηκε, σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, την περασμένη Παρασκευή (08/12).

Όπως αναφέρεται, η επίθεση από τον καρχαρία καταγράφηκε ανοικτά της ακτής Κουίνσλαντ στην Αυστραλία, με τον νεαρό να γλιτώνει την τελευταία στιγμή χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση του φίλου του.

Η αιμορραγία ήταν αρκετά μεγάλη, ενώ στο βίντεο φαίνεται τρομαγμένος ο 20χρονος να ζητά βοήθεια, την ώρα που η θάλασσα «βάφεται» κόκκινη από το αίμα του. Ο νεαρός Ιταλός βρισκόταν στην Αυστραλία, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, στο πλαίσιο των σπουδών του.

Επίθεση από καρχαρία: Έχασε το ένα του πόδι - Τι είπε

Από την επίθεση του καρχαρία, ο 20χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, όπου τού ακρωτηρίασαν το πόδι, ενώ μιλώντας σε ιταλικά μέσα ενημέρωσης, εξήγησε με λεπτομέρεια τι έγινε την περασμένη Παρασκευή. 

Όπως είπε ο ίδιος, είχε την ανάγκη να πάει για κολύμπι όταν έμαθε πως πέθανε ο παππούς του από καρδιακή προσβολή. «Μόλις είχα μάθει ότι ο παππούς μου είχε πεθάνει. Είχα ανάγκη να χαλαρώσω και σκέφτηκα να κολυμπήσω, βλέποντας πως υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι στο νερό» σημείωσε αρχικά.

«Φόρεσα τη μάσκα με τον αναπνευστήρα, και είχα αποφασίσει πως δεν θα πάω μακριά. Πήρα επίσης μια μικρή φωτογραφική μηχανή για να φωτογραφίσω τα μικρά ψάρια, όπως κάνω πάντα, αλλά μετά από μερικά βήματα στο νερό, ένιωσα ένα τρομερό πόνο στο πόδι μου».

Βλέποντας πως του επιτέθηκε καρχαρίας, τόνισε πως «άρχισε να με σέρνει στη θάλασσα, μέχρι που κάποια στιγμή κατάφερα να πιάσω το κεφάλι του με τα χέρια μου και να καταφέρω να απωθήσω τα σαγόνια του».

Με τη βοήθεια ενός φίλου, ο 20χρονος από την Ιταλία κατάφερε να γλιτώσει προτού χάσει τη ζωή του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA