Συναγερμός σήμανε στις ΗΠΑ, καθώς αεροπλάνο της Southwest Airlines φέρεται να χτυπήθηκε από σφαίρα κατά την προετοιμασία για την απογείωσή του.
Το περιστατικό σημειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ντάλας, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Το αεροσκάφος επέστρεψε με ασφάλεια στον τερματικό σταθμό.
Σύμφωνα με την αεροπορική εταιρία, σφαίρα «χτύπησε τη δεξιά πλευρά του αεροσκάφους ακριβώς κάτω από το cockpit, ενώ το πλήρωμα ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για την Ινδιανάπολη».
Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, το αεροδρόμιο έκλεισε προσωρινά έναν διάδρομο προσγείωσης, με «ελάχιστο αντίκτυπο στη λειτουργία», όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X.
- Αποστολία Ζώη: Με ράστα μαλλιά στη Ζανζιβάρη - «Νιώθω σαν βασίλισσα της ζούγκλας»
- Συγκλονίζει Έλληνας κάτοικος στο Νεπάλ: «Αποκολλήθηκε βράχος από τον παγετώνα και πήρε σβάρνα χωριά, γέφυρες, σχολεία»
- Δημήτρης Κόκοτας: «Καταλάβαινε, αντιδρούσε, δεν υπήρξε μέρα που δεν πήγα να τον δω», λέει η σύζυγός του
- Συνέλαβε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τον Λεωνίδα στο «10 Λεπτά Κήρυγμα»;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.