Μενού
ali sampansi
Αλί Σαμπανσί | Getty Images
  • Α-
  • Α+

Βελτιωμένη είναι η κατάσταση της υγείας του Τούρκου επιχειρηματία, Αλί Σαμπανσί, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά με τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Λέρο, όταν το ταχύπλοο σκάφος τους έπεσε σε βράχια.

Ειδικότερα, ο μεγιστάνας ανέκτησε τις αισθήσεις του πέντε μέρες μετά το ατύχημα. Σύμφωνα, μάλιστα, με τους θεράποντες γιατρούς η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται από το καλό προς το καλύτερο, ενώ εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα μεταφερθεί από τη ΜΕΘ σε απλό θάλαμο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ο Αλί Σαμπανσί είχε και τις πρώτες του επισκέψεις στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως πρόκειται για τη σύζυγό του, τα παιδιά και τη μητέρα του. Έχει υποβληθεί σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις, από τις οποίες η μία έλαβε χώρα στο νοσοκομείο της Λέρου, όπου για πέντε ώρες οι γιατροί του νησιού έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA