Μενού
Ο υπάλληλος καταβρέχει τον άστεγο άνδρα
Ο υπάλληλος καταβρέχει τον άστεγο άνδρα | Youtube
  • Α-
  • Α+

Η McDonald's ζήτησε δημόσια συγγνώμη αφού ένας υπάλληλός της βιντεοσκοπήθηκε να σφουγγαρίζει το πεζοδρόμιο όπου ξάπλωνε ένας άστεγος και να μουσκεύει τον υπνόσακο του με νερό.

Με βάση δημοσίευμα της Independent, το περιστατικό καταγράφηκε το βράδυ του Σαββάτου (9/12), και δείχνει τον υπάλληλο να αδειάζει νερό σε μια μεγάλη λακκούβα κάτω από το σημείο όπου ο άνδρας καθόταν, έξω από μια τράπεζα Nationwide δίπλα στο εστιατόριο της αλυσίδας fast food.

Ο άνδρας κατακρίθηκε από πολλούς χρήστες των social media, οι οποίοι χαρακτήρισαν τη μεταχείρισή του προς τον άστεγο «αηδιαστική» και «ανάρμοστη». Ο Ντέιμον Έβανς, ο οποίος τράβηξε το βίντεο και το μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκανε tag τα McDonald's γράφοντας: «Πιστεύετε ότι είναι αποδεκτό για το προσωπικό σας να μουσκεύει τους υπνόσακους των αστέγων στη μέση του χειμώνα;».

Η McDonald's δήλωσε την Κυριακή ότι ήταν «σοκαρισμένοι και λυπημένοι» από το περιστατικό, καθώς και ότι ο εμπλεκόμενος υπάλληλος έχει απολυθεί». «Ο εμπλεκόμενος υπάλληλος έχει απομακρυνθεί οριστικά από τα εστιατόριά μας, ενώ υπενθυμίστηκε στην ομάδα μας η σημασία της αντιμετώπισης όλων των ανθρώπων με σεβασμό».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA