Μενού
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με υποψήφιο δήμαρχο
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με υποψήφιο δήμαρχο | Glomex - @ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Για τις 31 Μαρτίου 2024 είναι προγραμματισμένες οι δημοτικές εκλογές στην Τουρκία, με τους υποψήφιους που στηρίζονται –μεταξύ άλλων– από τον πρόεδρο της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να ανακοινώνονται σταδιακά.

Ωστόσο, ένας από τους υποψήφιους δημάρχους που στηρίζει ο Ερντογάν, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, καθυστέρησε στο κάλεσμα του Τούρκου προέδρου. Πρόκειται για τον υποψήφιο δήμαρχο στην πόλη Άρτβιν, ο οποίος για 1 λεπτό και 50 δευτερόλεπτα δεν εμφανίστηκε επί σκηνής.

Αυτό ανάγκασε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να τον καλέσει για δεύτερη φορά, χωρίς να ανταποκριθεί στο κάλεσμα. Ο Μεχμέτ Κοτζάτεπε άκουσε το όνομά του και άρχισε, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, να τρέχει στη σκηνή, για να τον συγχαρεί ο Τούρκος πρόεδρος για την υποψηφιότητά του.

Ο Τούρκος πρόεδρος εκνευρίστηκε με τη συμπεριφορά του και κατά τη διάρκεια του περιστατικού δήλωσε τα εξής: «Ο υποψήφιος δήμαρχος για την πόλη Άρτβιν είναι ο Μεχμέτ Κοτζάτεπε. Για την πόλη Άρτβιν, Μεχμέτ Κοτζάτεπε».

Ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης χαιρέτησε με καθυστέρηση τον Ερντογάν, ο οποίος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του με τη συμπεριφορά του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA