Στα σκαριά φέρεται να είναι ένα σχέδιο ενεργειακής εκεχειρίας από τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος σχεδιάζει τηλεδιάσκεψη αύριο Τετάρτη (31/1) με διαπραγματευτές των ΗΠΑ προκειμένου να διαβιβάσουν στη Ρωσία τη νέα πρόταση.
Αναλυτικότερα, το σχέδιο προβλέπει τη διακοπή των επιθέσεων στις ενεργειακές εγκαταστάσεις. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Ουκρανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια της επετειακής εκδήλωσης για τη σφαγή στην Μπούτσα ότι αν η Μόσχα δεν συμφωνήσει σε κατάπαυση του πυρός, η Ουκρανία θα συνεχίσει να απαντά στους βομβαρδισμούς της Ρωσίας με δικά της πλήγματα.
Πρόσθεσε ότι ο γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ουκρανίας Ρουστέμ Ουμέροφ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Τουρκία για συνομιλίες με αρκετές χώρες χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.
- Σισμίκ 1987: Η μοναδική φορά που η Ελλάδα έδειξε τα δόντια της στην Άγκυρα
- Κακοκαιρία Erminio: Οι περιοχές που μπαίνουν σε Red Code το επόμενο 48ωρο με βροχές και καταιγίδες
- Επεισόδιο με Ελένη Λουκά στην κηδεία της Μαρινέλλας: Ξαπλώθηκε μπροστά στη Μητρόπολη φωνάζοντας «ειδωλολατρεία»
- Ο τραγικός θάνατος του Μπράντον Λι στα γυρίσματα της ταινίας «Το Κοράκι»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.