Η Ουκρανία είναι «πλήρως δεσμευμένη» στον εποικοδομητικό διάλογο με την αμερικανική αντιπροσωπεία στη Σαουδική Αραβία την επόμενη εβδομάδα και ελπίζει να συμφωνήσει στις αναγκαίες αποφάσεις και βήματα, δήλωσε σήμερα ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
«Η Ουκρανία επιδιώκει την ειρήνη από το πρώτο δευτερόλεπτο αυτού του πολέμου. Ρεαλιστικές προτάσεις βρίσκονται στο τραπέζι. Το κλειδί είναι να κινηθούμε γρήγορα και αποτελεσματικά», δήλωσε ο Ζελένσκι σε ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Χ.
«Από την πλευρά μας, είμαστε πλήρως δεσμευμένοι στον εποικοδομητικό διάλογο και ελπίζουμε να συζητήσουμε και να συμφωνήσουμε στις αναγκαίες αποφάσεις και βήματα», συμπλήρωσε ο ίδιος.
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι είπε ότι θα επισκεφθεί τη Σαουδική Αραβία την επόμενη εβδομάδα και μετά τη συνάντησή του με τον πρίγκιπα διάδοχο τη Δευτέρα, Ουκρανοί διπλωματικοί και στρατιωτικοί εκπρόσωποι θα παραμείνουν για μια συνάντηση την Τρίτη με την αμερικανική αποστολή.
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.