Ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι βασικός στόχος στις συνομιλίες που θα έχει με τον αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ είναι να διασφαλίσει ότι δεν θα σταματήσει η βοήθεια της Ουάσινγκτον προς το Κίεβο.
«Θα συναντήσω τον πρόεδρο Τραμπ», είπε ο Ζελένσκι σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα που δόθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη δημοσιότητα, υπογραμμίζοντας πως «είναι σημαντικό να μην σταματήσει η αμερικανική βοήθεια. Χρειάζεται δύναμη στην πορεία προς την ειρήνη».
Ο Ζελένσκι αναμένεται την Παρασκευή στην Ουάσινγκτον για να υπογράψει συμφωνία για τα ουκρανικά ορυκτά. Νωρίτερα είχε δηλώσει πως η συμφωνία θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα των συζητήσεων με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.