Μενού
Το «μαγικό» λυχνάρι
Το «μαγικό» λυχνάρι | Youtube
  • Α-
  • Α+

Από την πρώτη φορά που παρακολουθήσαμε τον Αλαντίν της Disney πριν πολλά χρόνια, πολλοί από εμάς λαχταρούσαμε να βρούμε ένα ξεχασμένο λυχνάρι, που έχει τη δύναμη να κάνει τα πιο τρελά μας όνειρα πραγματικότητα.

Για τους Ρον Νόβακ και Μισέλ Μπους όμως, δεν είναι πλέον απλώς μια φαντασίωση. Μόνο που δεν ήταν ένα τζίνι που προσφέρθηκε να ικανοποιήσει τις τρεις ευχές τους, αλλά μια αμερικανική εταιρεία, όπως γράφει το LadBible.

Η εταιρεία Treasure Games εξηγεί ότι «δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να βρουν πραγματικό θησαυρό στον πραγματικό κόσμο» σε μια σειρά από διασκεδαστικά παιχνίδια, το πρώτο από τα οποία ξεκίνησε τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους.

Το «κυνήγι» για το λυχνάρι

Με το όνομα Wish Lamps, το κυνήγι θησαυρού περιλαμβάνει ένα πλήθος συνδρομητών της Treasure Games, οι οποίοι προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν μια σειρά από στοιχεία, που τελικά θα τους οδηγήσουν εκεί που είναι κρυμμένη μια λάμπα τζίνι.

Όποιος βρει το πολυπόθητο λυχνάρι έχει την επιλογή να λάβει μία ογκώδη αμοιβή 1 εκατομμυρίου δολαρίων σε μετρητά ή μπορεί να επιλέξει να ικανοποιήσει τρεις ευχές.

Ο ιδρυτής του Treasure Gameσ, Dirk Gibson, εξήγησε ότι σκέφτηκε τη συναρπαστική ιδέα καθώς ήθελε απλώς να διαδώσει τον πλούτο του και ποιος καλύτερος τρόπος να το κάνει αυτό από ένα κυνήγι θησαυρού εμπνευσμένο από τον Aladdin

Ο Ρον και η Μισέλ στέφθηκαν οι νικητές του πρώτου διαγωνισμού, αφού πέρασαν περίπου δύο μήνες προσπαθώντας να εντοπίσουν τη λάμπα του τζίνι. Αποφάσισαν τελικά να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους και να κάνουν τις 3 ευχές, που έχουν προϋπολογισμό 1,2 εκατομμύρια δολάρια.

Τα δώρα τους; Ένα βανάκι Mercedes Sprinter, ένα ολόκληρο μοτέλ που θα διαχειρίζονται ως επιχείρηση, καθώς και μία γενναιόδωρη συνεισφορά στη φιλανθρωπική οργάνωση Hare Krishna Food for Life Group.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA