Μενού
iphone
iphone | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Η αστυνομία της Ινδίας συνέλαβε δύο γονείς που κατηγορούνται ότι πούλησαν το 8 μηνών παιδί τους, ώστε να αγοράσουν ένα iPhone. Οι γονείς ήθελαν το iPhone για να μπορέσουν να ανεβάζουν περιεχόμενο από ταξίδια στο Instagram. 

Σύμφωνα με το Insider η μητέρα είπε πως πούλησαν το παιδί τους και με τα χρήματα θα ταξίδευαν, ανεβάζοντας περιεχόμενο στο Instagram με το νέο τους κινητό.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε όταν οι κάτοικοι της περιοχής είδαν ότι το ζευγάρι να έχει αγοράσει το ολοκαίνουργιο κινητό και το παιδί τους να είναι άφαντο.

«Μετά την ανάκριση, η μητέρα παραδέχτηκε το έγκλημα και ενημέρωσε ότι αυτή και ο σύζυγός της ήθελαν να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα για να κάνουν ταξίδια σε όλη τη χώρα, ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν περιεχόμενο για το Instagram Reels», είπε ο αξιωματούχος της αστυνομίας. 

Η αστυνομία ισχυρίστηκε επίσης ότι ο πατέρας του μωρού προσπάθησε να πουλήσει το άλλο τους παιδί, ηλικίας 7 ετών, αλλά δεν τα κατάφερε.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA