Μενού
  • Α-
  • Α+

Στους περισσότερους έχει συμβεί να πέσει το ποτό πάνω στο παντελόνι σας, στο επίμαχο σημείο, και να φοβάστε να μην σας δει, διότι θα θεωρήσει ότι είχατε ατύχημα στην τουαλέτα. Μια εταιρεία παρασκευής τζιν παντελονιών, όμως, πάει κόντρα στη νόρμα του φόβου και προσπαθεί να φέρει στην μόδα τα «υγρά τζιν», με σκοπό να σπάσει τα ταμπού. 

Διαβάστε ακόμη: Μάικλ Ντάγκλας: Τον πέρασαν για παππού της κόρης του - «Ήταν περίεργο αυτό που έζησα, κατάλαβα ότι μεγαλώνω πλέον»

Η εταιρεία Wet Pants Jeans (όνομα και πράγμα) έβγαλε μια σειρά τζιν, τα οποία φαίνονται μονίμως βρεγμένα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Το σύνθημα της εταιρείας είναι «για να μην νιώθετε άβολα». 

«Τα τζιν μας είναιι βαμμένα στο χέρι, διασφαλίζοντας ότι καθένα είναι ξεωριστό», αναφέρει η εταιρεία. 

Τα τζιν διατίθενται σε τρία διαφορετικά στυλ και χρώματα, με τους πελάτες να μπορούν να επιλέξουν μεταξύ μπλε, γκρι και λευκό - το οποίο έρχεται με έναν ιδιαίτερα έντονο κίτρινο λεκέ - όλα διατίθενται στα 75 δολάρια.

https://www.instagram.com/p/CNqgnF2hD4K/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κι επειδή ίσως κάποιος να μην διαθέτει τόσα χρήματα για ένα τζιν, η εταιρεία έχει την λύση. «Στείλτε μας το τζιν σας και θα σας το κάνουμε Wet Jean με 30 δολάρια». 

Οπότε, αναμένεται αν η μόδα που θέλει να επιβάλλει η συγκεκριμένη εταιρεία, θα έχει τελικά επιρροή. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA