Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 76χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Μάικλ Ντάγκλας, εμφανίστηκε καλεσμένος στην εκπομπή The Kelly Clarkson Show και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε την άβολη στιγμή που βίωσε κατά τη διάρκεια της αποφοίτησης της κόρης του, Κάρις, όταν τον πέρασαν για παππού της. Ανέφερε, φυσικά, πως η αποφοίτηση ήταν μια «υπέροχη εμπειρία», δηλώνοντας περήφανος για την κόρη του.

Διαβάστε ακόμη: Netflix: Μέθοδος Κομίνσκι, η σειρά – αριστούργημα που σε κάνει να δεις το τέλος σαν να είναι η αρχή

«Ήταν περίεργο αυτό που έζησα και κατάλαβα ότι μεγαλώνω πλέον», είπε ο ηθοποιός, και πρόσθεσε: «Πρέπει να σου πω, είναι λιγάκι δύσκολο όταν βγαίνεις έξω και οι άλλοι γονείς λένε, "Α, συγχαρητήρια. πρέπει να είσαι τόσο περήφανος για την εγγονή σου"», με την παρουσιάστρια, Κέλι Κλάρκσον, να ξεσπά σε γέλια. «Είπα, "Δεν ξέρω φίλε, εντάξει, ναι". Δεν θα το πάρω προσωπικά, προσπαθούν απλώς να είναι ευγενικοί».

Στην αποφοίτηση ήταν παρούσα και η Κάθριν Ζέτα Τζοόυνς, καθώς και ο αδελφός της Κάρις, Ντίλαν. Σημειώνεται πως ο Μάικλ Ντάγκλας, λίγο μετά την τελετή, είχε ανεβάσει φωτογραφία με την οικογένεια σύσσωμη, γράφοντας: «Συγχαρητήρια στη Κάρις και όλη την τάξη του 2021! Η μαμά σας κι εγώ είμαστε τόσο περήφανοι!. Σε αγαπάμε πολύ και είμαστε ενθουσιασμένοι για το μέλλον σου και τα καλύτερα που θα έρθουν. Με αγάπη, μπαμπάς». 

https://www.instagram.com/p/CPI_Ocss6Di/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Μάικλ Ντάγκλας παραδέχθηκε, επίσης, πως δυσκολεύεται τώρα που έφυγε και η κόρη του από το σπίτι. «Είναι τρομακτικό. Κοιτάζει ο ένας τον άλλο και λες, "Λοιπόν, τώρα οι δυο μας μωρό μου". Είμαστε μια 20ετία μαζί οπότε όλα αυτά τα χρόνια που φροντίζαμε ο ένας τον άλλο, μας αποζημιώνουν τώρα», είπε για την σύζυγό του, προσθέτοντας πως σχεδιάζουν να κάνουν πολλά ταξίδια τα επόμενα χρόνια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA