Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Αναστάσιος Ράμμος μίλησε την Παρασκευή, ανήμερα 25η Μαρτίου, στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για όλα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για το κατά πόσο βοήθησε το γεγονός ότι στο παρελθόν μίλησε ανοικτά για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, αλλά και για τη σχέση με τον πατέρα του. 

Διαβάστε ακόμη: Αναστάσιος Ράμμος: Η απίστευτη απάντησή του για τον Αλέξη Τσίπρα - «Πάγωσε» η Κατερίνα Καινούργιου

«Δεν έχω πάει καν σε ψυχολόγο, δεν έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Είμαι ανοιχτό βιβλίο, δεν φοβάμαι τίποτα ούτε να με κρίνουν ούτε να δείξω αδυναμίες. Είμαι αυτός που είμαι και τι να κάνω…Απλά σε μία συνέντευξη είχαν επικεντρωθεί μόνο εκεί, αλλά όντως βοήθησε που μίλησα για τις δύσκολες στιγμές μου. Μπόρεσα να κάνω έστω και δύο άτομα να δουν τη ζωή διαφορετικά. Σίγουρα έχω πολλά ψυχολογικά προβλήματα μέσα μου που δεν τα αναγνωρίζω καν εγώ, αλλά τα βγάζω στα τραγούδια μου», εξήγησε ο Αναστάσιος Ράμμος. 

Όσον αφορά τη σχέση του με τον πατέρα του, δεν έκρυψε πως «τώρα είναι η πιο δύσκολη φάσηΜου λείπει ο πατέρας μου. Έχω σκεφτεί να πάω να του μιλήσω και θέλω να πάω, αλλά δεν βρίσκω ελεύθερο χρόνο και θάρρος. Δεν έχω καθόλου επαφή με τον μπαμπά μου. Με τη μητέρα μου είμαστε πολύ αγαπημένοι. Γίνομαι θείος. Ελπίζω να με καμαρώνουν. Η μαμά μου είναι η κλασική Ελληνίδα μάνα!».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA