Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο «Πρωινό» μίλησε και ο ράπερ και πρώην παίκτης του Survivor, Μπο και σχολίασε γιατί η ομάδα των «Διασήμων» χάνει συνέχεια.

Ο παλιός παίκτης του Survivor, που παρακολουθεί τη νέα σεζόν από την τηλεόραση παρομοιάζει την Κάτια Ταραμπάνγκο με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και δίνει ψήφο εμπιστοσύνη στον Τανιμανίδη.

Σύμφωνα με τον Μπο, η ομάδα των «Διασήμων» χάνει συνέχεια γιατί οι celebrities δεν προσπαθούν αρκετά... «Αργά και σταθερά που λένε στο χωριό μας είναι ο Τριαντάφυλλος. Η Κάτια μου θύμισε τη Βαλαβάνη. Νομίζω ότι το μόνο που πάει λάθος είναι ότι δεν το έχουν πάρει τόσο ζεστά και σοβαρά. Ίσως είναι πολύ διάσημοι και πρέπει να γίνουν λίγο μαχητές», είπε.

Όσο για τισ πραγματικές διαστάσεις του παιχνιδιού επιβίωσης ο παλιός παίκτης του Survivor εξηγεί «Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι και δεν μπορούμε να το καταλάβουμε όταν είμαστε στο σπίτι». Τέλος, όπως θα τον ακούσετε να λέει, προτιμά τον Σάκη Τανιμανίδη από τον Γιώργο Λιανό διότι έτσι έχει μάθει, όμως θεωρεί άδικο να κριθεί ο Γιώργος τόσο νωρίς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.