Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια αναπάντεχη αποκάλυψη έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην εκπομπή της «Pop Up», στον Alpha. Με αφορμή κάποια χιουμοριστικά βίντεο με τον πρώην παίκτη του GNTM Δημοσθένη Τζουμάνη να κάνει μαθήματα φλερτ στο Instagram, η παρουσιάστρια ανέφερε πως όταν ήταν στην κριτική επιτροπή του GNTM, είχε δεχτεί «γύπινγκ» από τον Δήμο.

Μάλιστα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε πως είχε γνωρίσει το «γύπα» του GNTM, όταν εκείνος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου-Κου», αλλά μετά ανακάλυψε πως ένα χρόνο πριν την είχε προσεγγίσει μέσω Instagram.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε «Παιδιά δεν θα το πιστέψετε, τον είχα δει έξω από το πλατό είχαμε μιλήσει τα είχαμε πει λίγο και είναι ένα παιδί πάρα πολύ γλυκό, με καλούς τρόπους. Μου έστειλε μετά ένα μήνυμα να μου πει ευχαριστώ για τα καλά μου λόγια, αλλά δεν είχα απαντήσει. Ανοίγω που λέτε το μήνυμα και λέω τι γλυκό παιδί, τι ευγενικό και από πάνω βλέπω ότι μου έχει κάνει γύπινγκ το 2019. Μου έκανε γύπινγκ όταν ήμουν στο GNTM. Ήταν διακριτικό του τύπου σε βλέπω είσαι πολύ καλή και θέλω να σε γνωρίσω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.