Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ίδια αποκάλυψε πως ο λόγος της επίσκεψής της εκεί δεν είναι άλλος από την ονομαστική της εορτή, τονίζοντας μάλιστα πως έχει υποβληθεί σε τέστ Covid-19 και τηρεί κάθε μέτρο προστασίας.

Η Ιωάννα Τούνη φαίνεται πως δεν επηρεάστηκε από τα αρνητικά σχόλια που έχουν δεχθεί οι διάφοροι celebrities που βρέθηκαν στο Ντουμπάι για τις ημέρες των εορτών, και ταξίδεψε με τη φίλη της, Στέλλα Πάσσαρη στον εξωτικό προορισμό.

Σε ανάρτησή της στο Instagram η Ιωάννα Τούνη δήλωσε ευλογημένη που μπορεί, παρά τους δύσκολους καιρούς, να ταξιδεύει και να συνδυάζει τη δουλειά με τη διασκέδαση.

«Σήμερα γιορτάζω λοιπόν (εγώ και η μισή Ελλάδα) και οι ευχές σας είναι άααααπειρες και υπέροχες! Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς... ειλικρινά. Νιώθω τόσο ευλογημένη, που παρά τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, μπορώ και ταξιδεύω σε έναν τόσο όμορφο προορισμό, συνδυάζοντας δουλειά και διασκέδαση. Ελπίζω τα στόρυ και οι φωτογραφίες που θα σας δείξω, να σας μεταφέρουν όμορφα vibes και να σας ταξιδέψουν!», έγραψε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CJvomsmrARM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Την ίδια ώρα δεν έλειψαν και τα insta stories, με τα οποία η influencer θέλησε να μοιραστεί το πώς περνά τις διακοπές της.

«Φοράμε μάσκες, έχουμε κάνει τεστ covid, πείτε ό,τι θέλετε. Εδώ υπάρχει πλούτος. Εμείς είμαστε φτωχοί, οι φτωχοί συγγενείς», είπε μεταξύ άλλων στα stories που ανέβασε.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...