Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πρώτη μέρα της νέας χρονιάς, ο «The Rock» ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο – έχει γίνει viral, 3,3 εκατομμύρια views και συνεχίζει – στο οποίο κάνει έκπληξη στον φίλο του, δωρίζοντάς του το αυτοκίμητο και αφηγήθηκε την ιστορία της σχέσης του με τον άνθρωπο που τον «τράβηξε» από τη μιζέρια.

«Καλά Χριστούγεννα, Μπρούνο. Σ' αγαπώ, αδερφέ!» λέει ο «The Rock» και συνεχίζει: «Η ζωή μου (ιδιαίτερα τα χρόνια της εφηβείας μου) ήταν γεμάτη από τις πιο τρελές διακυμάνσεις. Αλλά, ο Θεός και το σύμπαν πάντα έβρισκε έναν τρόπο να βάζει στο μονοπάτι μου λίγους ανθρώπους που θα άλλαζαν την τροχιά του δρόμου στον οποίο βάδιζα. Κάντε τη γνωριμία ενός δια βίου φίλου μου, του Μπρούνο Λάουερ – ή, προτιμάω να τον λέω “Downtown Bruno”. Μας έκαναν έξωση από τη Χαβάη, στη μάνα μου κι εμένα, και μ' έστειλαν στη Νάσβιλ του Τενεσί να ζήσω με τον μπαμπά μου. Όταν έφτασα στη Νάσβιλ, γρήγορα ανακάλυψα ότι δεν επρόκειτο να ζήσω με τον μπαμπά μου. Άσχημα πράγματα συμβαίνουν, πλάνα αλλάζουν, κι έτσι γίνεται πάντα. Αντί γι' αυτό, μού 'παν ότι θα ζούσα μ' έναν τύπο που τον λέγανε Μπρούνο. Που εκείνη την περίοδο ζούσε σ' ένα μικρό δωμάτιο σ' ένα μέρος που το λέγανε μοτέλ Alamo Plaza. Ο Μπρούνο θα μπορούσε (και θά 'πρεπε) να πει, “όχι, να πάρει, δεν πρόκειται να σπιτώσω ένα πιτσιρίκι που δεν ξέρω”. Αλλά δεν τό 'κανε. Πήρε σπίτι του αυτό το αλητάκι και γίναμε φίλοι για όλη τη ζωή. Και – τι ειρωνεία! – όταν περίπου εννιά χρόνια αργότερα ξεκίνησα την καριέρα μου στην πάλη, στη Μέμφιδα του Τενεσί, και πάλι δεν είχα πού να μείνω, ο Μπρούνο με πήρε και μ' άφησε να αναδιοργανωθώ στο τροχόσπιτό του ως ότου σταθώ στα πόδια μου...»

https://www.instagram.com/tv/CJeeGoNFYkU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

 «Θέλω να σ΄ευχαριστήσω που μου αγόρασες το πρώτο αυτοκίνητο από εκείνον τον χρήστη κρακ και τώρα έχω την ευκαιρία να σου πω ότι αυτό είναι το καινούργιο σου αυτοκίνητο» του είπε, δείχνοντάς του το αξίας περίπου 25.000 ευρώ Ford F150. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.